Onze bedrijven

Dutch Clean Tech Holding BV bestaat uit drie divisies en twee ondersteunende vennootschappen. De divisies zijn onderverdeeld in verschillende `bedrijven: Pielkenrood, Marant en Dutch Clean Tech Water. Wij hebben voor deze structuur gekozen om risico’s optimaal te kunnen beheersen.

Pielkenrood – specialist in waterbehandeling sinds 1965

Met onze afvalwaterzuiveringen helpen wij onze klanten al meer dan 50 jaar met het halen van hun milieudoelstellingen. Dat is pas echt duurzaam!

  • Onze waterzuiveringsinstallaties gebruiken 30% minder energie
  • Met onze installaties winnen wij waardevolle grondstoffen terug
  • Schoon en veilig drinkwater voor miljoenen mensen, thuis uit hun eigen kraan
  • Onze slimme rioolwaterzuiveringen produceren water voor irrigatie in droge gebieden

Zie ook www.pielkenrood.net

water dutch clean tech obligaties

Marant – 100% Nederlands maakbedrijf

Marant heeft Nederlandse klanten zoals zware industrie, voedingsmiddelenindustrie en scheepsbouw. Wij groeien door overnames, gefinancierd door obligaties met een sterke dekkingsgraad en wij verpanden onze aandelen aan u. Ons bedrijf is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in kunststoffen zoals:

  • Leidingsystemen
  • Tanks
  • Apparaten

Zie ook www.marantkunststoffen.nl

marant dutch clean tech obligaties

Dutch Clean Tech Water

In grote steden wordt de drinkwatervoorziening en rioolwaterzuivering steeds meer geprivatiseerd. Grote partijen, zoals Veolia, investeren in nieuwe installaties, die zij vervolgens beheren en onderhouden. De gemeentes betalen voor gebruik. Kleinere steden, laat staan dorpen, zijn niet interessant voor dit soort multinationals.

Dutch Clean Tech Water richt zich met hetzelfde businessmodel juist op die kleinere steden en dorpen. Om de aanschaf en exploitatie van drinkwaterinstallaties en rioolwaterzuiveringen te financieren, zal Dutch Clean Tech Water aandelen uitgeven en zo geld aantrekken van beleggers. Dat betekent dat het aandeel van Dutch Clean Tech Holding afneemt.

De installaties zijn ontwikkeld en worden geleverd door Pielkenrood, terwijl Marant een deel van de fabricage verzorgt. Omzet voor het hele concern dus.

Voor het dagelijkse beheer en het onderhoud werkt Dutch Clean Tech Water samen met ervaren lokale partners. Dat betekent dat wij ons concept per land uitrollen.

>>> TRANSPARANT RENDEMENT VAN 7%

“IN ONZE INVESTERINGEN STAAN DUURZAAMHEID EN OOG VOOR MILIEU CENTRAAL”