INTRODUCTIE DCT PORTAAL

BELEGGEN VIA DIGITAAL PLATFORM

Dutch Clean Tech groeit en daar hoort een professionaliseringslag bij. We blijven innoveren met het doel om als organisatie efficiënter te werken en u als investeerder een betere dienstverlening aan te bieden. Hoe we dat gaan doen? Met het DCT Portaal. 

Alles binnen handbereik
Via het portaal kunt u als investeerder inloggen en direct uw beleggingen en rendement bekijken. Fondsdocumentatie, eventuele looptijden en uw rendement heeft u op elk gewenst ogenblik binnen handbereik.

Vragen
We kunnen ons voorstellen dat u mogelijk vragen heeft. Kijk vooral of we uw vraag al kunnen beantwoorden met de veelgestelde vragen. Deze hebben we alvast voor u op een rijtje gezet. 

in het kort

hOE wERKT iNVESTEREN vIA
HET dCT PORTAAL

01

Account aanmaken en verifiëren

Heeft u nog geen account? Ga naar het portaal via de Login knop rechtsboven in de menubalk. Maak eenvoudig een account aan via Registreer. Ga naar uw eigen portfolio, via de knop Mijn dashboard. Daar vragen wij u om uzelf te verifiëren.
02

Selecteer het fonds waar u in wilt investeren

U bent klaar om te investeren. Selecteer het fonds waarin u graag wilt investeren. U vindt daar ook alle informatie van het fonds. Bekijk deze goed zodat u weloverwogen kunt beslissen of u wilt investeren.
03

Start met investeren

Kies uw investeringsbedrag en accepteer de voorwaarden. U ontvangt van ons een e-mail met daarin instructies om de belegging af te ronden. Dutch Clean Tech zorgt er vervolgens voor dat uw investering gereserveerd blijft totdat het beleggingsbedrag gestort is.
04

Definitief maken investering

Start met impact en rendement maken door het beleggingsbedrag naar het rekeningnummer over te maken dat u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Uw rendement start op de datum waarop wij uw betaling ontvangen hebben.
05

Officiële vastlegging verkoop

Zijn het certificaten van aandelen? Dan ontvangt u naast een bevestiging twee aktes, waarvan er één ondertekend retour gestuurd dient te worden om het officieel te maken. Gaat het om obligaties? Dan ontvangt u een bevestiging van de aankoop. U hoeft niks retour te sturen.
06

Gefeliciteerd

U bent nu trotse eigenaar van uw nieuwe investering. Via het DCT Portaal heeft u 24/7 toegang tot uw portfolio, waarmee u inzicht heeft in de samenstelling, de prestaties en het uitgekeerde rendement van uw beleggingsportefeuille.

INFORMATIE MEMORANDUM

Wilt u graag duurzaam impact maken met uw investering? Vraag eerst het informatie-memorandum aan zodat u dat op uw gemak door kunt lezen. Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u start met investeren.

ONLINE INSCHRIJVEN

Bent u enthousiast geworden en wilt u investeren in een betere wereld van morgen? Dan kunt u hier direct inschrijven. De inschrijfperiode loopt van 1 april tot en met 31 augustus 2022. U kunt inschrijven vanaf € 10.000.

OFFLINE INSCHRIJVEN

Liever niet online inschrijven, maar rustig offline? Dat kan. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden. Uiteraard kunnen wij het inschrijfformulier ook per post naar u toesturen. De keuze is aan u.
online platform investeerder

VOORDELEN VAN DCT PORTAAL

24/7 toegang tot uw eigen investeerdersportaal

Eigen dashboard met inzage in uw beleggingen en rendement

Altijd de fondsdocumentatie bij de hand


"ik kan precies zien wat mijn rendement is"

Vanuit het dashboard zijn rapportages te downloaden, zoals jaaropgaven voor de Belastingdienst

Gemakkelijk inschrijven in openstaande fondsen

veelgestelde vragen

Alles over het DCT Portaal

Klik op Login. Deze vindt u in de menubalk. Klik daarna op ‘Registreer’, als u nog niet eerder heeft belegd bij Dutch Clean Tech. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in. U krijgt dan de activatielink toegestuurd. Check voor de zekerheid ook uw spamfolders. 

Heeft u al een belegging in de vorm van obligaties of certificaten van aandelen bij Dutch Clean Tech? Dan heeft u een e-mail van ons ontvangen met een activatielink. 

  • Vul het e-mailadres is wat bij ons bekend is.
  • Druk dan op wachtwoord vergeten.
  • U krijgt dan de resetlink toegestuurd. Daarmee kunt u uw eigen wachtwoord aanmaken. Check voor de zekerheid ook uw spamfolders.
  • U kunt nu inloggen met het nieuwe wachtwoord. U heeft nu toegang tot het portaal en inzicht in uw investeringen. 

Heeft u de e-mail van ons niet gezien of ontvangen? Geen probleem. Klik op Login. Deze vindt u bovenin in het menu.

  • Vul bij Login het e-mailadres is wat bij ons bekend is. (Als deze niet herkend wordt, neem dan contact met ons op via investeren@dutchcleantech.nl)
  • Druk dan op wachtwoord vergeten.
  • U krijgt dan de resetlink toegestuurd. Daarmee kunt u uw eigen wachtwoord aanmaken. Check voor de zekerheid ook uw spamfolders.
  • U kunt nu inloggen met het nieuwe wachtwoord. U heeft nu toegang tot het portaal en inzicht in uw investeringen. 

U heeft uw e-mailadres correct opgegegeven? Het kan zijn dat deze mails binnenkomen in uw spam- of junkfolder. Heeft u deze gecheckt en zijn ze ook daar niet binnengekomen? 

Neem dan contact op met investeren@dutchcleantech.nl.  Dan moeten we even kijken wat er aan de hand is.

U kunt alleen investeren via uw account als uw account geverifieerd is. Bij ‘Mijn instellingen’ kunt u uw gegevens aanvullen voor verificatie. Heeft u dat nog niet gedaan, dan lukt het nog niet om op nieuwe investeringen in te schrijven. U krijgt een e-mail van ons wanneer uw account geverifieerd is. 

Uiteraard dienen we wel openstaande emissies te hebben waar u op kunt inschrijven.

Via het portaal kunt u een aantal gegevens zelf wijzigen, zoals het wachtwoord en uw e-mailadres. Wilt u andere gegevens wijzigen, dan kunt u contact opnemen via de support-knop. Dat is het envelopje rechtsonderin beeld als u bent ingelogd. Wij kunnen alle andere gegevens voor u wijzigen. 

Bij ‘Mijn instellingen’ kunt u uw gegevens aanvullen voor verificatie. Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd, ontvangt u van ons een e-mail dat uw identificatie is voltooid. Hierna heeft u toegang tot alle functionaliteiten van het portaal en kunt u ook via het portaal inschrijven voor investeringen. 

Ons streven was om het financiële jaaroverzicht per 1 maart in uw persoonlijke account te hebben staan. Dit is helaas niet gelukt in verband met een technisch ongemak. Wij versturen u daarom het financiële jaaroverzicht uiterlijk 15 maart per post. Onze excuses voor de vertraging.

Bij rendement ziet u het totaal aantal euro’s dat u per kwartaal/ jaarlijks ontvangt in de vorm van rente en/of voorschotdividend.  Van dit rendement wordt in geval van voorschotdividend 15% wettelijk verplichte dividendbelasting ingehouden. Dit kunt u in uw Belastingaangifte verrekenen. U ontvangt voorschotdividend als u certificaten van aandelen heeft.

We proberen zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan altijd voorkomen dat er nog vragen onbeantwoord zijn. Wij staan u graag te woord om eventuele onduidelijkheden te verhelderen. Neem in dat geval gerust contact op met Ramon via telefoonnummer 072 303 4803 of mail naar investeren@dutchcleantech.nl. Of stuur vanuit het portaal een berichtje naar support via het envelopje rechtsonderin.

VOOR INVESTEERDERS MET IMPACT

Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Sluit u aan bij de steeds groter wordende groep duurzame investeerders en laat u verder informeren via onze nieuwsbrieven. Wij beloven u niet te spammen en uiteraard verkopen wij uw e-mailadres niet door.
VOOR INVESTEERDERS MET IMPACT

Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Sluit u aan bij de steeds groter wordende groep slimme investeerders en laat u verder informeren via onze nieuwsbrieven. Wij beloven u niet te spammen en uiteraard verkopen wij uw e-mailadres niet door.

Blijf op de hoogte van onze laatste aandelenemissie

Uiteraard kunt u zich na het inschrijven voor deze nieuwsbrief elk moment weer uitschrijven. Elke nieuwsbrief van ons bevat een duidelijke link om uit te schrijven.
Blijf op de hoogte van onze laatste aandelenemissie
levens veranderen door het leveren van schoon water

investeer in onze schoonwateroplossingen