Gepubliceerd: Maart 2023

Dutch Clean Tech (DCT) zet een volgende stap in haar ontwikkeling, met de lancering van het DCT Portaal. Met dit digitale informatieplatform hebben investeerders online en 24/7 informatie over de DCT-fondsen en inzage in beleggingen en hun rendementen. Ook kunnen investeerders op het DCT Portaal eenvoudig inschrijven op openstaande fondsen.

Alles bij de hand

Gemak en efficiëntie gaan bij het gloednieuwe DCT Portaal hand in hand. Een investeerder heeft op het portaal toegang tot alle relevante informatie over fondsen en – vanuit het handige, persoonlijke dashboard – over de eigen gegevens, de beleggingen en rendementen. Daar is het ook mogelijk om met slechts enkele klikken rapportages, zoals jaaropgaven voor de Belastingdienst, te downloaden.

 

Professionaliseringsslag met portaal

“Professionaliseren is het woord”, zegt Jasper Sluijmers, COO van DCT. “We groeien en maken een gezonde ontwikkeling door. Onze relatiekring wordt groter en we weten steeds meer investeerders in DCT te interesseren. Daar komt bij dat onze activiteiten in een aantal landen steeds concreter worden. Als we zuiveringsinstallaties verkopen, gaan we vaker investeringsrondes houden. Alle reden om de informatievoorziening aan onze investeerders flink te professionaliseren. Onze investeerders beter, completer en real-time informeren, ontzorgen én meer gemak bieden: dat alles doen we met de lancering van het DCT Portaal.”

 

Voordelen voor investeerders

Om de processen bij DCT beter te beheersen en de foutkans te minimaliseren, zijn een aantal zaken geautomatiseerd. Met grote voordelen voor investeerders:

24/7 toegang tot eigen investeerdersportaal
een eigen dashboard met inzage in beleggingen en rendement
altijd de fondsdocumentatie bij de hand
vanuit het dashboard rapportages downloaden, zoals jaaropgaven voor de Belastingdienst (later beschikbaar)
gemakkelijk inschrijven in openstaande fondsen
eenvoudig persoonlijke gegevens beheren

 

Tussen nu en volgende week krijgen alle investeerders van Dutch Clean Tech hierover bericht.
Lees hier meer over het DCT Portaal of ga naar het DCT Portaal